Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht hebben wij het antwoord al voor je.

Winkelen

Als je een bestelling hebt geplaatst, maar deze direct wilt annuleren dan kan je ons altijd een mailtje sturen. Wij lossen de annulering dan met je op. Je kunt ons bereiken op info@pombabykids.nl.

Voor het inpakken van je producten vragen wij geen extra kosten. Dit is een gratis service van ons, speciaal voor de kinderen!

Wij hebben geen fysieke vestiging of een winkel waar je naar toe kunt komen. Wel hebben wij een adres waar je je producten kunt afhalen, als je ervoor kiest om de producten niet te laten verzenden.

Betalen

Wij accepteren iDEAL & creditcard betalingen.

Het is niet mogelijk om achteraf bij ons op het afhaaladres te betalen. Betalingen zullen altijd direct en online gedaan moeten worden tijdens het bestelproces.

Verzenden & Retourneren

Je kunt erbij ons voor kiezen om je producten te laten verzenden of om ze af te halen. Bij een besteding van € 50,- euro of meer worden geen extra verzendkosten gerekend!

Als je niet tevreden bent met je bestelling of het product voldoet niet aan je verwachtingen mag je jouw bestelling binnen 8 dagen ruilen of retourneren. Meld het retour aan via info@pombabykids.nl. Geef hierin in je ordernummer aan, reden van retourneren en of je het pakketje wil opsturen of wil komen afgeven in Nuland of in Lith. Retouren kunnen verzonden worden naar:

POM. Baby & Kids
Akkernoot 24
5391 JC Nuland

Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Het product is ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd.
  • Het product zit nog in de originele verpakking en je pakt het met zorg in.
  • De retour dient binnen 8 dagen geretourneerd te worden.
  • Na verwerking van je retour ontvang je het bedrag terug binnen 8 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wij streven er naar om bij ontvangst van het geretourneerde product, het bedrag binnen een werkdag terug te storten op je rekening. Het verschilt per bank hoe lang dit precies duurt.

Nee, wij verzenden alleen binnen Nederland.

Contact

Heb je nog steeds een vraag?
Neem gerust contact met ons op.